U NJU JE TADA BILA ZALJUBLJENA SKORO CELA SRBIJA, A NIKO NE ZNA KOJE JE GODIŠTE: Evo i u kom GRADU je rođena
Foto: Printscreen/Instagram/enapopov

DA LI STE ZNALI?

U NJU JE TADA BILA ZALJUBLJENA SKORO CELA SRBIJA, A NIKO NE ZNA KOJE JE GODIŠTE: Evo i u kom GRADU je rođena

Veoma mlada je postala deo javnog sveta

Objavljeno: 12:45h

Ena Popov stekla je popularnost učešćem u rijaliti programu Veliki brat, nakon toga oprobala se u ulozi pevačice i voditeljke.

U rodnom Novom Sadu završila je osnovnu i srednju školu, a nakon toga i Fakultet za preduzetni menadžment, piše Vikipedija.

Ena je svojevremeno vodila muzičko takmičenje Zvezde Granda, a snimila je i nekoliko pesama među kojima se najviše istakla numera "Naivna".

Ona je danas u skladnom braku, a sa suprugom je dobila dve ćerke. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa smo u prilici da vidmo kako danas izgleda, ali i gde voli da putuje.

Mnoge interesuje i to koliko ona ima godine, a kako nalazimo podatak Ena je rođena 9. oktobra 1986. godine u Novom Sadu što znači da ima 37 godina.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:52

ENA POPOV OTKRILA SVE O MUŽU: Bavi se poljoprivredom, STARIJI JE OD NJE! Potom šokirala: Zbog OVOGA sam obrisala sve sa Instagrama

(Espreso/B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.